Larg syrit,...larg zemrė,...?
4 posters
KAFENEJA FORUM :: Shoqėria :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Largėsia shuan zjarrin e vogėl dhe ndez zjarret e furishme, qė nuk e fikė as edhe nje det i tėrė me ujė,... sepse kur je larg, dhe e dashuron dikend, e kupton se sa e rėndėsishme ėshtė prania e tij apo asaj nė jetėn tėnde!!
Pra, ēfarė mendoni ju?... Larg syrit,... larg zemrės?
Apo ajo qė syt nuk shofin,... ruhet nė zemėr!!
Me shumė respekt nga lexuesja e juaj!!
Pra, ēfarė mendoni ju?... Larg syrit,... larg zemrės?
Apo ajo qė syt nuk shofin,... ruhet nė zemėr!!
Me shumė respekt nga lexuesja e juaj!!
Thonė qė tė dashuruarit, fjalėt qė pėrdorin mė shumė, janė syri dhe zemra.
Janė tė njohura tashmė thėniet: Si tė kam zemėr?, Ti je zemra ime, Mė bėre me zemėr, etj., apo edhe disa tituj kėngėsh, qė autorėt ia kanė kushtuar syve, si Sytė si xixėllonja, Pashė dy sytė e tu si drita, ose thėnia e njohur: Kur tė shoh me sy, mė bie ndėrmend pėr ty.
Dua tė ndalem pikėrisht tek kjo shprehja e fundit, sepse ėshtė thuajse e pėrafėrt me titullin e kėtij shkrimi: Larg syrit,... larg zemrės. Nė fakt, nuk e di kohėn kur ka lindur kjo thėnie, por njoh shumė mirė domethėnien e saj. Objekt i kėtij shkrimi nuk ėshtė dashuria midis tė rinjve, por dashuria midis njerėzve.
Nė fakt, objekti ynė ėshtė dashuria e harruar, apo edhe njė dashuri, qė nuk ka ekzistuar ndonjėherė. Thėnė mė troē, ėshtė dashuria e kthyer nė interes. Qė edhe ju tė mos lodheni me hamendėsime, pa u zgjatur shumė, po hyj drejt e nė temė.
Pėr thėniėn: "Larg syrit, larg zemrės" nuk mundem tė them se ėshtė, apo nuk ėshtė e vėrtetė. Unė pėr vetėn time disa persona, edhe pse sot larg syrit i kamė ende afer zemrės. Por ka edhe raste qė disa persona i kam si larg syrit ashtu edhe larg zemrės.
Janė tė njohura tashmė thėniet: Si tė kam zemėr?, Ti je zemra ime, Mė bėre me zemėr, etj., apo edhe disa tituj kėngėsh, qė autorėt ia kanė kushtuar syve, si Sytė si xixėllonja, Pashė dy sytė e tu si drita, ose thėnia e njohur: Kur tė shoh me sy, mė bie ndėrmend pėr ty.
Dua tė ndalem pikėrisht tek kjo shprehja e fundit, sepse ėshtė thuajse e pėrafėrt me titullin e kėtij shkrimi: Larg syrit,... larg zemrės. Nė fakt, nuk e di kohėn kur ka lindur kjo thėnie, por njoh shumė mirė domethėnien e saj. Objekt i kėtij shkrimi nuk ėshtė dashuria midis tė rinjve, por dashuria midis njerėzve.
Nė fakt, objekti ynė ėshtė dashuria e harruar, apo edhe njė dashuri, qė nuk ka ekzistuar ndonjėherė. Thėnė mė troē, ėshtė dashuria e kthyer nė interes. Qė edhe ju tė mos lodheni me hamendėsime, pa u zgjatur shumė, po hyj drejt e nė temė.
Pėr thėniėn: "Larg syrit, larg zemrės" nuk mundem tė them se ėshtė, apo nuk ėshtė e vėrtetė. Unė pėr vetėn time disa persona, edhe pse sot larg syrit i kamė ende afer zemrės. Por ka edhe raste qė disa persona i kam si larg syrit ashtu edhe larg zemrės.
Erjona- Numri i postimeve : 30
Registration date : 20/09/2010
Reply!!
Agree with your opinion, "Larg syrit, larg zemrės" nuk mundem tė them se ėshtė, apo nuk ėshtė e vėrtetė. Unė pėr vetėn time disa persona, edhe pse sot larg syrit i kamė ende afer zemrės. Por ka edhe raste qė disa persona i kam si larg syrit ashtu edhe larg zemrės.
Alina008- Numri i postimeve : 2
Registration date : 03/11/2010
Re: Larg syrit,...larg zemrė,...?
dicka cka e don me te vertete,edhe pse e ke larg syve,nuk mund te e largosh nga zemra
shaban cakoli- Numri i postimeve : 113
Registration date : 28/04/2013
KAFENEJA FORUM :: Shoqėria :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi