Ēka mendoni?....
5 posters
Faqja 1 e 1
Ēka mendoni?....
Ēka mendoni per.... forumistin, i cili ka postuar shkrimin e fundit ne ket teme (ne ket raste UNE ? tani vazhdojm te japim mendimin per forumistin, i cili shkruan i fundit...
fillojm pra...
Pershendetje.
fillojm pra...
Pershendetje.
Re: Ēka mendoni?....
Ky nalt ,I mire, I sjedhshm, intelektual, simpatik, vizionare, me nje fjale lumt na qe e kemi .
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Per Zonjushėn mendoj se si shume e lavdėroj ReD-in
Ėshtė mjaft aktive, e shoqėrueshme, energjike, e dashur, hahahaha, s'po them mė shumė, sepse pastaj i rritet mendja dhe nuk na flet fare
Faleminderit qė gjindesh nė mesin tonė Zonjusha Kullerka, je e nderuar dhe e respektuar nga ana ime
Dhe mund tė them se ke potencialin e mjaftueshem pėr tė krijuar atmosfer aty ku dora dhe mendja jote prek
Me shumė respekt,... LiLxLaDy.
Ėshtė mjaft aktive, e shoqėrueshme, energjike, e dashur, hahahaha, s'po them mė shumė, sepse pastaj i rritet mendja dhe nuk na flet fare
Faleminderit qė gjindesh nė mesin tonė Zonjusha Kullerka, je e nderuar dhe e respektuar nga ana ime
Dhe mund tė them se ke potencialin e mjaftueshem pėr tė krijuar atmosfer aty ku dora dhe mendja jote prek
Me shumė respekt,... LiLxLaDy.
LilXLady, fjalet qe i citove per lullerken, do ja thoja edhe une.
LilxLady, ne shkrimet tua lexoi butesine tende shpirtrore, menqurine e intelegjencen,lexoi fisnikrin,edukaten por edhe krenarine fermore.Je e kendeshme engjellushe .
Te_doja
LilxLady, ne shkrimet tua lexoi butesine tende shpirtrore, menqurine e intelegjencen,lexoi fisnikrin,edukaten por edhe krenarine fermore.Je e kendeshme engjellushe .
Te_doja
te_doja- Numri i postimeve : 12
Registration date : 13/09/2008
gjitha postimet tuaja me pelqyan
shaban cakoli- Numri i postimeve : 113
Registration date : 28/04/2013
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi