Njė takim i pa harruar!!
2 posters
Faqja 1 e 1
Njė takim i pa harruar!!
Nėse do kishit njė takim, pėr herė tė parė me tė dashurėn apo tė dashurin e juaj?
Ēfarė vendi do preferonit pėr atė takim dhe ēfarė ide romatnike apo edhe avantura tė ndryshme, keni nė mendime,...qė do i zbatonit edhe nė realitet nė atė takim?
Pra, si e paramendoni kėtė takim dhe ta shofim sa romantik jeni ju?
Me shumė respekt dhe mirėkuptim!!
Ēfarė vendi do preferonit pėr atė takim dhe ēfarė ide romatnike apo edhe avantura tė ndryshme, keni nė mendime,...qė do i zbatonit edhe nė realitet nė atė takim?
Pra, si e paramendoni kėtė takim dhe ta shofim sa romantik jeni ju?
Me shumė respekt dhe mirėkuptim!!
Re: Njė takim i pa harruar!!
Qyteti im,sot ka feste. Sheshi eshte pushtuar nga shume njerze te cilet duken te buzqeshur dhe te gezuar per festen qe festonin.Freskia e mbremjes akoma nuk ka pushtuar vapen qe mbreteroi gjate dites.Ne skenen e ndertuar per koncertin festiv defilojne shume kengetar dhe kengetare te njohur.Vertet qyteti ka nje pamje festive me flamuj,lule,drita dhe ftyra te buzqeshura. Une, ndija nje lodhje.U shkputa per nje moment nga shoqet dhe shoket e mije.U psheta ne nje trung te drurit. U thellova ne perjetimin e muzikes qe kendonte nje kengatre e re dhe e bukur ne skene.Disa hapa larg meje me te madhe qeshnin shoqet dhe shoket e shoqerise sime.Fatmisrisht qeshja e tyre tretej ne tingujt e muzikes qe vinte furishem nga autoparlantet e vendosur pergjat rruges.As qe me ka shkuar mendja se ata ma pekatitnin nje befasi.
- Si duket po te pelqeka shume kjo kengetare?.Cila me shume Kengetarja e kenga ?
Degjova nje ze femre.Nje ze te embel,te bute,nje ze qe dridhej nga shqetesimi.
- Me pelqen kenga por edhe kengetarja eshte e bukure.Kendon bukur ka levizje te kordinuara.
-I adhuron vetem kngetaret apo femrat e bukura?.Shiko, ka shume fazja sonte!
E largova shikimin nga skena.Afer meje cendronte nje vajze shtategjate,me trup balerine,me floke ngjyre geshtenje te shkaperderdhura ne tere krahrorin e saj. Syte e saj te kaltert te vijosur me dy vetulla te zeza dhe buzkuqi i pershtatur me syte ja jepnin nje bukuri te veqant.
- Natyrisht me pelqejn te gjitha vajzat,jo vetem kengetaret, ishte pergjigjeja ime.
Disa hapa larg meje shoqeria ime qeshte me ta madhe duke shikuar drejt meje.Nuk e dija pse.
-Jam e lodhur.Bene te pshtetem edhe une ketu afer teje ne kete dru?
- pse jo ?. Urdhero...
- mos u largo ,rri afer meje ,me tha me butesi vajza sy kaltert.
-Ndoshta te pisket i dashuri me u ngjite shume afer meje, me erdhi kjo fjale ne goje.
- mos ta ndin ty, belbzoi vajza e cila tash ma, ma kishte vu doren ne belin tim.
Shoqeria ime tani ishte me e zeshme duke bere dikush opaaaa.uuaaaaa.dikush ani ,ani ,dikush shife,shife kete te te urtin qka koka e tjera. Vajza nuk u durua me gjate dhe ja krisi se qeshurit me ze duke e shtrenguar barkun dhe duke u krrylavur si dreq. Pasi u qetsua, me kerkoi falje per kete veprim.Me tregoi se ishte e porositur nga shoqeria ime qe te me beje kete gracke.Une e shikoja dhe e degjoja me venmendje duke e shikuar thell ne syte e saj.Mendova qfar befasie ti beje une asaj.Pa prite e kam kap ne bel e kam ngrit nga toka dhe e kam sill disa here .Ajo akoma qeshte por nuk kishte forc te ikte nga shtrengimi im.
- te lutem me lesho, tha.Ska kuptim .Njerzit mund te kekuptojne.Vertet ishte ashtu. E leshova duke i then, ma ke nje borgj nje kafe.
- me gjithe zemer do te qerasi me nje kafe ishte pergjigjeja befasuese e vajzes.
- hym ne nje kafiteri.Vajza e bukur me tregoi se ishte gazetare ne nje radiostacion lokal.Jetonte ne nje qyteze afer Gjilanit.Me tregoi se njera prej shoqeve te mia ishte qika e halles se saj. Ne mbetem shok.U shoqeruam gjate.Akoma kemi lidhje shoqerore.E rrespektojme njeri tjeterin. Kjo ishte nje rastesi.rastesit krijojne ura miqesie
Ne mesin e shume kujtimeve te pa harruara qe kam.E zgjodha kete.
fate dhe shendet per te gjithe!
te_doja
- Si duket po te pelqeka shume kjo kengetare?.Cila me shume Kengetarja e kenga ?
Degjova nje ze femre.Nje ze te embel,te bute,nje ze qe dridhej nga shqetesimi.
- Me pelqen kenga por edhe kengetarja eshte e bukure.Kendon bukur ka levizje te kordinuara.
-I adhuron vetem kngetaret apo femrat e bukura?.Shiko, ka shume fazja sonte!
E largova shikimin nga skena.Afer meje cendronte nje vajze shtategjate,me trup balerine,me floke ngjyre geshtenje te shkaperderdhura ne tere krahrorin e saj. Syte e saj te kaltert te vijosur me dy vetulla te zeza dhe buzkuqi i pershtatur me syte ja jepnin nje bukuri te veqant.
- Natyrisht me pelqejn te gjitha vajzat,jo vetem kengetaret, ishte pergjigjeja ime.
Disa hapa larg meje shoqeria ime qeshte me ta madhe duke shikuar drejt meje.Nuk e dija pse.
-Jam e lodhur.Bene te pshtetem edhe une ketu afer teje ne kete dru?
- pse jo ?. Urdhero...
- mos u largo ,rri afer meje ,me tha me butesi vajza sy kaltert.
-Ndoshta te pisket i dashuri me u ngjite shume afer meje, me erdhi kjo fjale ne goje.
- mos ta ndin ty, belbzoi vajza e cila tash ma, ma kishte vu doren ne belin tim.
Shoqeria ime tani ishte me e zeshme duke bere dikush opaaaa.uuaaaaa.dikush ani ,ani ,dikush shife,shife kete te te urtin qka koka e tjera. Vajza nuk u durua me gjate dhe ja krisi se qeshurit me ze duke e shtrenguar barkun dhe duke u krrylavur si dreq. Pasi u qetsua, me kerkoi falje per kete veprim.Me tregoi se ishte e porositur nga shoqeria ime qe te me beje kete gracke.Une e shikoja dhe e degjoja me venmendje duke e shikuar thell ne syte e saj.Mendova qfar befasie ti beje une asaj.Pa prite e kam kap ne bel e kam ngrit nga toka dhe e kam sill disa here .Ajo akoma qeshte por nuk kishte forc te ikte nga shtrengimi im.
- te lutem me lesho, tha.Ska kuptim .Njerzit mund te kekuptojne.Vertet ishte ashtu. E leshova duke i then, ma ke nje borgj nje kafe.
- me gjithe zemer do te qerasi me nje kafe ishte pergjigjeja befasuese e vajzes.
- hym ne nje kafiteri.Vajza e bukur me tregoi se ishte gazetare ne nje radiostacion lokal.Jetonte ne nje qyteze afer Gjilanit.Me tregoi se njera prej shoqeve te mia ishte qika e halles se saj. Ne mbetem shok.U shoqeruam gjate.Akoma kemi lidhje shoqerore.E rrespektojme njeri tjeterin. Kjo ishte nje rastesi.rastesit krijojne ura miqesie
Ne mesin e shume kujtimeve te pa harruara qe kam.E zgjodha kete.
fate dhe shendet per te gjithe!
te_doja
te_doja- Numri i postimeve : 12
Registration date : 13/09/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi