Kush e ka kilen ahahahahahaha
2 posters
Faqja 1 e 1
Kush e ka kilen ahahahahahaha
Kush e ka kilen eshte nje loj ndoshta e njifni te gjith. Aj se e ka kilen duhet me shkru, e une po ja nisi i pari ....... kilen po ja le Kullerkes
Re: Kush e ka kilen ahahahahahaha
Phaaaaaaaaaaaaa ,ani edhe kile ja kan fillu me luajtur ky ReD ,amani te kofet mjafet bane zhurm tu fol bile tash edhe duke vrapuar me lan kile..ooooooo ku me gjete mua bre ahahahahahah a me nxune a ani mire shum po qe edhe uen nuk po e mbaj shum kilen syn se po ja la LiLxLaDy se shum eshte ka mshefte ajo .
,...Ani une po i mesheli syte e po ngjeje deri ne 20................5...10...15....20...phu perpara phu mrapa qakaroka i qela syte .Po vi me ju kerkua....Ah qe LiLxLaDy mbas monitori koka se thojke qe nuk mundem me te pa mua qe loqko nje mpuqqqqqqqq....edhe kileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja pafshe hajrin kiles se une ika ne gjum llokume LiLxLaDy.
,...Ani une po i mesheli syte e po ngjeje deri ne 20................5...10...15....20...phu perpara phu mrapa qakaroka i qela syte .Po vi me ju kerkua....Ah qe LiLxLaDy mbas monitori koka se thojke qe nuk mundem me te pa mua qe loqko nje mpuqqqqqqqq....edhe kileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja pafshe hajrin kiles se une ika ne gjum llokume LiLxLaDy.
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi