Per bjondinat!
4 posters
Faqja 1 e 1
Per bjondinat!
Bjondina kishte vendosur ti shenoje te gjitha mendimet ne nje fletore. Pas kater vitesh kaloi ne faqen e dyte.
Re: Per bjondinat!
Udhetonte atomi neper koken e Bjondines, ndeshet me trurin dhe i thot:
-"Me fal se nuk te pash"!
-"Me fal se nuk te pash"!
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
- "Mė falni, a mund tė mė thoni se sa ėshtė ora?" - e pyet bjondina njė djalė qė po kalonte nė rrugė.
- "Po si jo...ėshte tre." - i pėrgjigjet ai me njė buzėqeshje.
- "Faleminderit." - i thotė bjondina.
- "A e di, ėshtė me tė vėrtetė e quditėshme.. kamė gjithė ditėn qė ua bėj njerėzve kėtė pyetje,
edhe pėr secilėn herė...e marrė pėrgjigje tė ndryshme." - thotė me vetėn bjondina.
- "Po si jo...ėshte tre." - i pėrgjigjet ai me njė buzėqeshje.
- "Faleminderit." - i thotė bjondina.
- "A e di, ėshtė me tė vėrtetė e quditėshme.. kamė gjithė ditėn qė ua bėj njerėzve kėtė pyetje,
edhe pėr secilėn herė...e marrė pėrgjigje tė ndryshme." - thotė me vetėn bjondina.
Erjona- Numri i postimeve : 30
Registration date : 20/09/2010
NGA E KEMI PREJARDHJEN?
Vjen cuni nga shkolla dhe po e pyet nenen:
-Nene,me thuaj nga e kemi prejardhejen,nga se mesuesja na tha se njeriu e ka prejardhjen prej majmuni?
-Nena:Une e kam prejardhjen nga njeriu,kurse babin tend nuk e kam pyetur kurre,mirepo mund te ndodhe,nga se ai edhe keshtu si majmun duket....
-Nene,me thuaj nga e kemi prejardhejen,nga se mesuesja na tha se njeriu e ka prejardhjen prej majmuni?
-Nena:Une e kam prejardhjen nga njeriu,kurse babin tend nuk e kam pyetur kurre,mirepo mund te ndodhe,nga se ai edhe keshtu si majmun duket....
shaban cakoli- Numri i postimeve : 113
Registration date : 28/04/2013
Rrugetojne dy vete nje rruge te gjate.Njeri nuk pushonte kurre se foluri.Ndal se me tranove i tha tjetri!
-Po une nuk po flas me ty ia ktheu folesi!
-Atehere a me dreqerit tu po flet,kur nuk po flet me mua,ku pos meje dhe teje ketu nuk ka njeri tjeter.
-Po une nuk po flas me ty ia ktheu folesi!
-Atehere a me dreqerit tu po flet,kur nuk po flet me mua,ku pos meje dhe teje ketu nuk ka njeri tjeter.
shaban cakoli- Numri i postimeve : 113
Registration date : 28/04/2013
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi