Nje shkres e vogel vetem per ty zemer !!!
KAFENEJA FORUM :: Shoqėria :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Nje shkres e vogel vetem per ty zemer !!!
Nje shkres e vogel vetem per ty.
Jasht eshte ftohte dhe mbretron heshtja askush s'me shoqron perveq lapsit tim dhe letres se bardh qe po e mushi me te shkronja te zeza..
Dua te tregoj qe askush nuk mund te ndertoj dashuri te fort si ti.
Mos me urre pse te Dua.
Une e urrej veten qe te Dua.
Pse te Dua .
Ah sikur te kisha mundesi te ta hapja zemren tende vetem per nje qast atehere do ta kuptosh se sa te dua dhe sa vuaj per ty.
Ti do te jesh gjithmon ne zemren time.
Ndoshta kur ta lexosh kete leter do te bindesh edhe vet. se sa te dua .
Dua te vdes pran teje ne duart e tua duke peshperitur emrin tend ....
Jasht eshte ftohte dhe mbretron heshtja askush s'me shoqron perveq lapsit tim dhe letres se bardh qe po e mushi me te shkronja te zeza..
Dua te tregoj qe askush nuk mund te ndertoj dashuri te fort si ti.
Mos me urre pse te Dua.
Une e urrej veten qe te Dua.
Pse te Dua .
Ah sikur te kisha mundesi te ta hapja zemren tende vetem per nje qast atehere do ta kuptosh se sa te dua dhe sa vuaj per ty.
Ti do te jesh gjithmon ne zemren time.
Ndoshta kur ta lexosh kete leter do te bindesh edhe vet. se sa te dua .
Dua te vdes pran teje ne duart e tua duke peshperitur emrin tend ....
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Re: Nje shkres e vogel vetem per ty zemer !!!
Te dua por nuk mundem te jem me ty.
Nje gje na ndan dhe per kete me duhet tet harroj.
E di qe te lendoj, lendoj dhe vehten por nuk di qka te bej
te qmendem nuk preferoj ngase dua te jetoj me kujtimin se te deshta dhe te dua ty.
Te gjitha mi more ti, madje as lot nuk kam me, ta fala dhe lotin vetem qe te mos e derdh ngase me shume lendohem .Kam mall per ty por nuk kam force tet kerkoj ngase po te shoh e di qe do te kthehem prap rruges se dashurise per ty edhe pse e din ti qe jam ne kete rruge por e humbur duke te kerkuar me sy mbyllur se po ti hap syt e di qe do te me kthehet loti duke te thene me ke munguar! Me lot te kam thene te dua por ti nuk me takon mua por do ti takosh tjetres edhe pse kurre nje gje nuk do ta kisha deshiruar por Dua te jem shume larg qe te mos shoh, te mos shoh por te ndegjoj mire per ty edhe pse hijen tende do ta kem kudo qe te shkoj, emrin tend do ta kem ne mendje,puthjen tende ne buzet e mia, ngrohtesine tende ne trupin tim, zerin tend ne veshin tim.Nuk kam qka te bej, te vdes nuk deshiroj ngase dua te jetoj qe se paku lajmin qe ti u lumtur jeton dua ta ndegjoj. Me lot te zemres te them te uroj fatin e bardh kurr ne sy mos paq lot, fati dhe lumturia te ndjekt ne qdo hap.E une, une lus Zotin qe te me ndihmoje, ate qe eshte e mire per mua le te ma dhuron. E di se te gjitha keto ti i lexon ne kete forum dhe te lutem kurr mos harro se gjithnje do te dua dhe do te kujtoj.
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Sa shumė mallė, sa dėshpėrim, sa vuajtje, sa shumė dashuri ndjej pėr ty sonte, nė kėtė natė i dashuri im... Sonte ėndėrrat dhe kujtimet pėr ty i kam kėtu grumbulluar nė shpirtin tim nė zemrėn time tė pėrlotur. Mė beso ndihem e vetme nė kėtė botė tė madhe e humbur si njė e huaj, ku nė errėsirėn e harruar dhe e hidhur nė njė qoshe pa skaj. Mes ėndrrash qė dikur i pata, qė jeta m'i ka afruar njėherė kur isha me ty, e ndjej vetėn tė dėshiruar pėr pak ēaste, e pėr pak ngrotėsi, e pėr shumė dashuri, tani nė zemrėn time mbretėron acari qė mė ngriu zemrėn, e bėri akullė! Sonte shoh njė dorė qė s'mė bindet, shoh dy sy qė tė kėrkojnė, i dashuri im dhe ndjej njė zemėr qė ndoshta s'mė pėrket mua, ndjej dashuri qė mė pėrbin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe ēdo qelizė tė qenies time. Ti ndoshta imagjinon ēdo tė thotė tė duash dikend nė heshtje, nė kėtė largėsi tė mallkuar, tė mendosh dhe tė kalosh ditėt pėrgjysėm.
Tė jetosh ēdo ēast kur njė pjesė e qenies tėnde jeton larg dhe aq mė keqė kur e di qė s'tė pėrket aspak. E ē'rėndėsi ka pėr mua, veē ekzistencės tėnde. Vetėm njėherė tė jem me ty tė qėndroja njė minutė, atėherė e kisha lutur Zotin qė tė vjenė dhe le tė mė merr nė atė botėn tjetėr, sepse asaj bote i takoj pa ty !!!
Eh, sa e sa orė e ditė mė ikin duke tė menduar ty, netėve pėrpilitem dhe ndjej shtėrngimin nė zemėr, lotėt mė rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomės sime, atėherė lotėt teren nga ngrohtėsia e rrezeve mbi fytyrėn time. Fytyra jote trazon ēdo gjė nė shpirtin tim, mė ngacmon fantazinė. Ngado qė po i hedhi sytė mė duket se tė shoh, shoh atė buzėqeshjen tėnde magjepėse ato buzė tė ėmbla, ata sy tė shkruar. Ngado qė e hedh dorėn tė parfytyroj se tė prek. I prek ato flokė tua, atė trup tė bukur mendoj se jam e ulur mbi prehėrin tėnd dhe ngadalė mė perkėdhelė... Vallė ē'ti bėj tani shpirtit qė tė do pranė dhe s'tė ka... Ohhh... ZOT SI NUK ERDHE TĖ MA MARRĖSH KĖTĖ SHPIRT QĖ TĖ MOS VUAJ MĖ? Ē'ti bėj zemrės qė brenda saj qėndron vetėm ti? Ti qė je e vetmja rrėnjė e mbijetesės sė saj! Ē'ti bėj syve qė ndjejnė mallė e duan tė tė shohin dhe derdhin vetėm lotė pa ndalė! Ē'ti bėj vetes sime qė ėshtė dashuruar marrėzisht pas teje? Jam unė qė tė thėrras me zė te shurdhėr dhe vuaj brenda vetės kėtė dashuri. TĖ DUA me shpirt.
E dashuruar si sot do tė mbetem pas teje pėrgjithmonė. Dhe nėse kam lėnė diēka tek ti, njė ndjenjė tė vogėl dashurie apo respekti, tė lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote! Unė do tė dua deri nė pėrjetėsi vetėm ty dhe kėtė fjalė do e mbylli brenda nė shpirtin tim dhe kurrė s'do ta tradhėtoj veten time. Nėsė do tė mė marrė malli pėr ty do ta gjej, ta shuaj nė skutat e kujtimeve tė mia qė i ruaj tė pastra. Ty, pėr ty dhe vetėm ty...
Tė jetosh ēdo ēast kur njė pjesė e qenies tėnde jeton larg dhe aq mė keqė kur e di qė s'tė pėrket aspak. E ē'rėndėsi ka pėr mua, veē ekzistencės tėnde. Vetėm njėherė tė jem me ty tė qėndroja njė minutė, atėherė e kisha lutur Zotin qė tė vjenė dhe le tė mė merr nė atė botėn tjetėr, sepse asaj bote i takoj pa ty !!!
Eh, sa e sa orė e ditė mė ikin duke tė menduar ty, netėve pėrpilitem dhe ndjej shtėrngimin nė zemėr, lotėt mė rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomės sime, atėherė lotėt teren nga ngrohtėsia e rrezeve mbi fytyrėn time. Fytyra jote trazon ēdo gjė nė shpirtin tim, mė ngacmon fantazinė. Ngado qė po i hedhi sytė mė duket se tė shoh, shoh atė buzėqeshjen tėnde magjepėse ato buzė tė ėmbla, ata sy tė shkruar. Ngado qė e hedh dorėn tė parfytyroj se tė prek. I prek ato flokė tua, atė trup tė bukur mendoj se jam e ulur mbi prehėrin tėnd dhe ngadalė mė perkėdhelė... Vallė ē'ti bėj tani shpirtit qė tė do pranė dhe s'tė ka... Ohhh... ZOT SI NUK ERDHE TĖ MA MARRĖSH KĖTĖ SHPIRT QĖ TĖ MOS VUAJ MĖ? Ē'ti bėj zemrės qė brenda saj qėndron vetėm ti? Ti qė je e vetmja rrėnjė e mbijetesės sė saj! Ē'ti bėj syve qė ndjejnė mallė e duan tė tė shohin dhe derdhin vetėm lotė pa ndalė! Ē'ti bėj vetes sime qė ėshtė dashuruar marrėzisht pas teje? Jam unė qė tė thėrras me zė te shurdhėr dhe vuaj brenda vetės kėtė dashuri. TĖ DUA me shpirt.
E dashuruar si sot do tė mbetem pas teje pėrgjithmonė. Dhe nėse kam lėnė diēka tek ti, njė ndjenjė tė vogėl dashurie apo respekti, tė lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote! Unė do tė dua deri nė pėrjetėsi vetėm ty dhe kėtė fjalė do e mbylli brenda nė shpirtin tim dhe kurrė s'do ta tradhėtoj veten time. Nėsė do tė mė marrė malli pėr ty do ta gjej, ta shuaj nė skutat e kujtimeve tė mia qė i ruaj tė pastra. Ty, pėr ty dhe vetėm ty...
Sa veshtire eshte te shofesh se si lulzon natyra, si lindin dashuri te reja, perderisa dashurija jone eshte fikur, as lotet e derdhura e as fjalet e sinqerta plot ndjenja nuk sollen realizimin e dashurise sone.
Ne ty derdha peshen e dashurise,peshen e varferis se fatit e cila na ndau dhe shtoi mallin e syve qe te kerkojn gjdoher te perlotur, por ti je i strehuar ne zemren time nga e cila nuk do te dalesh kurre.
Dashurija per ty shtrihet ne pafundesi. Ti ike, toka per ty u zhduk, mirpo edhe lumturija ime mbeti vetem hija e dashurise. C'te bej tash kur jam mesuar ne pranin tende, qe perher me behet sikur te mos jetoj fare Engjulli ime.
Te prita si lulet qe presin diellin pranveror, te prita dhe po pres me rrjedhjen e kohes mbytese,ende notoj ne detin e dhimbjeve, por nuk e dij pse nuk fundosem dot.
Armen me te forte qe e kisha dikure "DASHURIN" e kam ende dhe do ta ruaj gjithmon, por te lutem mos e kerko kthimin tim. Engjull nuk kam fuqi qe ta hap rrugen e veshtire deri te pushkatimi im, ngase jame e molisur nga malli, pikellimi, vetmija, e vuajtjet qe do te varosin triumfin e dashurise tone qe tash eshte vetem fantazi, ender e re e kendshme po pa e shijuar.
Ne ty derdha peshen e dashurise,peshen e varferis se fatit e cila na ndau dhe shtoi mallin e syve qe te kerkojn gjdoher te perlotur, por ti je i strehuar ne zemren time nga e cila nuk do te dalesh kurre.
Dashurija per ty shtrihet ne pafundesi. Ti ike, toka per ty u zhduk, mirpo edhe lumturija ime mbeti vetem hija e dashurise. C'te bej tash kur jam mesuar ne pranin tende, qe perher me behet sikur te mos jetoj fare Engjulli ime.
Te prita si lulet qe presin diellin pranveror, te prita dhe po pres me rrjedhjen e kohes mbytese,ende notoj ne detin e dhimbjeve, por nuk e dij pse nuk fundosem dot.
Armen me te forte qe e kisha dikure "DASHURIN" e kam ende dhe do ta ruaj gjithmon, por te lutem mos e kerko kthimin tim. Engjull nuk kam fuqi qe ta hap rrugen e veshtire deri te pushkatimi im, ngase jame e molisur nga malli, pikellimi, vetmija, e vuajtjet qe do te varosin triumfin e dashurise tone qe tash eshte vetem fantazi, ender e re e kendshme po pa e shijuar.
Similar topics
» TE DUA SHUM ZEMER
» 700 Miq ne Facebook dhe perseri i vetem mbeta!!!
» Tri gjera qe ne krejt Rruzullin toksor ndodhen vetem ne KS.
» 700 Miq ne Facebook dhe perseri i vetem mbeta!!!
» Tri gjera qe ne krejt Rruzullin toksor ndodhen vetem ne KS.
KAFENEJA FORUM :: Shoqėria :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi