KAFENEJA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet

2 posters

Shko poshtė

Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet Empty Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet

Mesazh  Kullerka Tue Jan 13, 2009 12:06 pm

Ev qe sa jam ka shikoj e lypi per me pershendet ma te bukuren e forumit 4-Stinet por nuk pash askund qe ka nje dhom koj te veten e vendosa qe te e hapi un nje dhom kesaj Bukuroshje qe te kemi ku me pershendet te gjithe , ja po filloj un e para,:
Pershendetjet e mija te perzemerta per ty 4_StiNet ,e hapa kete dhom vetem per ty qe te kene te tjetret ku te vin e te len pershendetje per ty.Eshte veshtire ne kohen e sodit te gjejsh nje njeri me shpirt te pastert si je ti bukuroshe prandaj prano Pershendejte te ngrohta dhe nga ana ime ama shum te nxeta dhe shum te ngrohta vetem per ty se je nje Bukuroshe qe zbukuron dhe shendritin Forumin une kete e them per ty vetem se jeni aq e mire,,aq e embel sa qe nuk kam fjal qe te pershkruaj miresin tuaj prandaj te deshiroj qdo te mire ne jeten tande.T
Nga zemra Te pershendes shume dhe nje deshir e kam qe te qendrroj ne cdo memonet lumturija dhe gezimi ne jeten tuaj dhe familjes tuaj.me te verete je shum e mire dhe te dua shum mpuqqqqqqqqq.Nga zemra te uroj te mira dhe po ashtu edhe shum shkrime ne vazhdim .
Gjithmone me respekt dhe nderime,nga Kullerka
Kullerka
Kullerka

Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet Empty Flm...Kullerka

Mesazh  4_StiNet Wed Jan 14, 2009 1:18 am

Te faliminderohem shum Kullerka.U qik po mire po dishe me shkru me garatik Smile Smile

4_StiNet

Numri i postimeve : 2
Registration date : 10/02/2008

Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet Empty Kerkoj falje...

Mesazh  4_StiNet Wed Jan 14, 2009 1:22 am

E di se kam gabu dikuuu,por jam e lodhure per ate edhe skam shkrujt shum. I love you
M'bes me shpres se ma fal kte gabim Wink

4_StiNet

Numri i postimeve : 2
Registration date : 10/02/2008

Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet Empty Re: Dhoma e pėrshėndetjeve pėr mė tė bukuren 4_StiNet

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi