KAFENEJA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qe po prezentohet edhe Kullerka !!

3 posters

Shko poshtė

Qe po prezentohet edhe  Kullerka !! Empty Qe po prezentohet edhe Kullerka !!

Mesazh  Kullerka Sat Sep 27, 2008 1:22 am

Merhaba Burnim e Granim, phaaaa sa kalbellaku koka kur thojne grate gjylponen spaske ku me leshu ...thash me vete veq Kullerka po mungojka...ja edhe une me ne fund erdha dhe sic e don rendi pik se pari thashe tė prezentona.. pra keshtu e nisa se ju shurdhova me ni prezentim tė shkuret po e bitisi...............
Ja Pra vendosa edhe une mu prezentu, shyqyr qe shumica nuk e din se kush jam, se tybe me gisht ma bajn dhe thojn na erdhi Kullerka .

jam femer Nga Katundi, punoj dhe jetoj ne germany gjitheashtu edhe kėtu ne katund, mjera une selake kam lind dhe katundare do tė vdes ahahah

E dua Shumė humorin, me pelqen tė qeshi ,se tė qeshurit e zgjat jeten,I duha gjuhet e huaj dhe mesoj dhe ma kap shpejt.
Jam pa_martumja : se tybe asnje her sjam martu veq qe jam grabit njė her ahahahah
Pra une jam qekjo qe jam, dhe nuk mundem me qen tjeter kush, harrova me shkrru i kam floket e gjata por ment tė shkurta ahahaha

Ishalla me del kysmeti qetu se tybe ne enderr qeshtu kam pa RRnoft msiti i rri "Kompjuteri"

Emri: Kullerka
Mbiemri? Rrugaqi
Datlindja:QatEher kur korren Grunijet
VendElindja:N'Spital
Vendodhja:N'ShtEpi (prane pc-es pra)
Pesha:Bardh e kuq e trashe sa i polle stene
Gjat sialote shtepia robe
profesioni:Ni kallbellak e gjusme profesione
Ngjyra e syve: krejt po n'varet nga fjerrzat
Ngjyra e flokve:her t'bardha ,her t'zeza

Tybe s'di a harova nojsend se u lodha ma tu fol ,po hajt se nihemi apet veq niher sa pėr filim pak sa me u njofet keshtu qe n'paqa haru nojsend me pyetni:
Ju pershendes persemersisht tė gjithė dhe se pari i deshiroj vetes argetim tė kendshem pastaj edhe juve,.
[i]
Kullerka
Kullerka

Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Qe po prezentohet edhe  Kullerka !! Empty Re: Qe po prezentohet edhe Kullerka !!

Mesazh  LiLxLaDy Wed Oct 01, 2008 11:50 pm

Paaaa na u mbush forumi me "katunadarė dhe fshatarė " Smile hahaha a i hjeke qizmet moj?

Kullerka tė pėrshėndes dhe njėherit tė dėshirojė argėtim tė kėndėshėm gjithmonė nė kėtė forum.
Jeni shumė e kėndėshėme dhe aktive me shkrimet e juaja,...tė lexojė me ėndje.
Ju urojė ēdo tė mirė nė jetė dhe me njė princ nga forumi ynė ashtu siē e ke ėndrruar ti nė ėndėrr Smile hahaha

Mirė mbetėsh,... LiLxLaDy.
LiLxLaDy
LiLxLaDy
Admin

Numri i postimeve : 320
Registration date : 15/12/2007

http://www.albawebchat.com

Qe po prezentohet edhe  Kullerka !! Empty Re: Qe po prezentohet edhe Kullerka !!

Mesazh  Kullerka Thu Oct 02, 2008 11:26 am

LiLxLaDy mirė se ju gjej e nderuar kam knaqėsin tė jem ne mesin e juaj shpresoj qe me juve dote kaloj gjithmon mirė ju falm shum nga ju .Mė lejoni qė edhe un tė ju pėrshėdnes juve dhe tė ju dėshiroj qė miresija edhe lumturija tė mbizotroi me juve.
Gjithashtu edhe pėr ju njė vargė pėrshėndetje tė veēanta plotė nderime dhe respekt qė kam pėr ju... Veē mė tė mirat ju pėrcjellėshin gjatė jetės... Qofshė gjithemone tė gezuar dhe tė lumtur ne jetė.
Kullerka
Kullerka

Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008

Mesazh  shaban cakoli Sun Apr 28, 2013 8:13 pm

Pse jo,te njihemi me mire ,po prezentohem edhe une:
Jam Shaban Cakolli nga Dardana e Kosoves,perkohesisht jetoj ne Gjermani.Hobi i kam forumet,mirrem me shkrime,poezi,proze,publicistike,shpresoj te kaloj mire me ju ketu
shaban cakoli
shaban cakoli

Numri i postimeve : 113
Registration date : 28/04/2013

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi