KAFENEJA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edhe unė po prezentohem!!

Shko poshtė

Edhe unė po prezentohem!! Empty Edhe unė po prezentohem!!

Mesazh  LiLxLaDy Fri Sep 19, 2008 8:04 pm

Tė nderuar forumista,miq,... Mė nė fund edhe unė vendosa tė prezentohem nė forum!!
Ndoshta do jem pak e gjatė, dhe thuhet se fjalėt e tepėrta, janė varfėri,... mirėpo unė prapė mendoj qė ja vlenė tė shkruash pakėz mė shumė sepse ky forum gjithashtu i takon njė bote nė vete!!

Unė jam LiLxLaDy, (ku emėri im i vėrtet dhe jeta reale,...nuk mė pengon asgjė, mirėpo le tė mbeten anonime).
Jam nga mėma Kosovė,...dhe qė nga njė moshė shumė e re jetoj dhe punoj,... qe shumė vite nė njė shtet nė perendimė, qė pothuajse mė ėshtė bėrė atdheu im i dytė!!
Megjithatė njė gjė dua tė them se dashuria pėr vendin tim ėshtė e veēantė dhe ashtu do tė mbetet!!
Shqiptari mbetet gjithnjė shqiptar nė shpirt!!

Interesat e mia janė paksa tė gjėra dhe nė shumė fusha!!
Pasioni im? -Bota e shpirtit dhe gjithēka qė lidhet me tė,...ndjenjat, mendimet, emocionet, manifestimet e shpirtit nė forma tė ndryshme qofshin ato nė art, muzikė, poezi, krijime, ėndrra etj, etj,...

Nga njerėzit qė nuk mė njohin shifem si njė "mendjemadhe" shumė e ftohėt ndaj tė tjerėve ( hahahah) kurse pėr ata qė mė njohin,...Ėshtė njė tregim tjetėr!!
Kam njė sens tė zhvilluar humori, (varet se nė shoqėrin e kujt jam),... Jam serioze kur duhet, flas pak nė ambiente shoqėrore, dhe ndėrhyjė shpesh,... kur shof gjėra tė pahijėshme si pa drejtėsi apo mashtrime tė ndryshme,...Dhe kjo tė hap pak telashe me shumė njerėz!!

Mė pėlqen tė njof njerėzit dhe mendimet e tyre,...dėshiroj gjithnjė tė kuptoj arsyet se pse sillen nė mėnyrėn se si sillen apo mendojn nė mėnyrėn se si mendojnė!!
Nga jeta kam mėsuar se vetėm komunikimi ėshtė qelės i marrėveshjeve dhe neutralizimė i mos marrėveshjeve!!
Pra me pak fjalė dėshiroj tė zhytem nė oqeanin e pafund tė shpirtit tė njeriut dhe tė zbuloj perlat qė fshihen nė tė!!

Jam njė adhuruese e sinqeritetit,...njė dashuruese e sė bukurės kudo qė fshihet ajo apo ndritė!!... Gjithashtu mė pėlqejnė ata njerėz qė janė besnik tė vetvetės, dhe nuk mashtrojnė vetėn e tyre dhe tė tjerėt duke krijuar iluzione!!

Gjėrat qė mua nuk mė pėlqejnė fare janė , gėnjeshtrat, tradhėtit dhe njerėzit qė i japin merita veti, etj,etj,...

Motoja e jetės,... Jeta ėshtė e bukur, ka plotė gjėra tė bukura qė presin tė zbulohen dhe tė shijohen,... Andaj jetoje jetėn!!
Ēdo minut ėshtė e shtrenjėt pasi qė jeta nuk kthehet mė dhe do doja qė ēdo minut tė mbetet njė kujtim i mirė!!
Jeto pa cenuar lirin e tjetėrit dhe shprehja e preferuar ėshtė,..."Lutja e atyre qė u bėhet e padrejt ėshtė mė e shpejt se era ".

Arsyeja qė unė gjindem nė "AlbaWebChat" dhe nė "Forum", ėshtė sepse dua qė tė jem sa mė afėr popullit tim dhe sa herė qė flasė, lexoj dhe shkruaj nė gjuhėn e ėmbėl shqipe zemra mė rrah dy herė mė shumė Embarassed

Kaq pėr prezantimin tim kėtė herė!!

Me shumė respekt!

LiLxLaDy.
LiLxLaDy
LiLxLaDy
Admin

Numri i postimeve : 320
Registration date : 15/12/2007

http://www.albawebchat.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye

- Similar topics