A jeni ju autokritik?
2 posters
Faqja 1 e 1
A jeni ju autokritik?
A jeni ju autokritik,...dhe a mendoni qė me autokritik mund tė ndryshojmė disa parime tona?
Ju mirėpresė!!
Ju mirėpresė!!
Re: A jeni ju autokritik?
Jam nje lloj autokritiku apo kritik ne njerezit qe jam e sigurte qe e kuptojne apo e vleresojne kritiken, por kuptohet qe kritika te jet me baze...por edhe une jam njeri qe i kuptoi dhe i vleresoi shum kritikat qe drejtohen ne adrese time.
do doja shume te isha autokritike,,, por ne fakt i kam toleruar vetes shume gjera... dhe nuk eshte mire, e di!
une e mar c'do gje me te qeshur dhe nuk e vras shume trurin per momentin, dhe i kam zili ato qe kerkojne max nga vetja dhe nuk i lejojne vetes deshtime... sepse keshtu arrihet me e mira!!
ndonese extremet i urrej!
do doja shume te isha autokritike,,, por ne fakt i kam toleruar vetes shume gjera... dhe nuk eshte mire, e di!
une e mar c'do gje me te qeshur dhe nuk e vras shume trurin per momentin, dhe i kam zili ato qe kerkojne max nga vetja dhe nuk i lejojne vetes deshtime... sepse keshtu arrihet me e mira!!
ndonese extremet i urrej!
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi