Puthė-Ledhatoj -pickoj & ferkoj...
3 posters
Faqja 1 e 1
Puthė-Ledhatoj -pickoj & ferkoj...
te Nderuar Po E Hapi Kete Teme Sa Per Me U Argetua Shpresoj Qe Dote Ju Pelqej Te Gjithve :
Ketu Mundeni Cilin Doni Nga Antaret E Forumit Ta Puthni ;ta Ledhatoni ;ta Pickoni Apo Ta Ferkoni Qe Jan Ne Online:
Ja Une Po Filloj E Para :
ReD E Puthi Ne Ball Dhe E Pickoj Mas Qafe :
Ketu Mundeni Cilin Doni Nga Antaret E Forumit Ta Puthni ;ta Ledhatoni ;ta Pickoni Apo Ta Ferkoni Qe Jan Ne Online:
Ja Une Po Filloj E Para :
ReD E Puthi Ne Ball Dhe E Pickoj Mas Qafe :
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Re: Puthė-Ledhatoj -pickoj & ferkoj...
Oj e gėzuar, a nuk e takove rrugės ndonjė tjetėr, pėr vetėm ReD-it a
LiLxLaDy shkruajti:Oj e gėzuar, a nuk e takove rrugės ndonjė tjetėr, pėr vetėm ReD-it a
jo valla nuk e takova po ky me dual ne rruge edhe e mpuqa edhe e pickova qe shej ja kam lan
Kullerka- Numri i postimeve : 218
Location : Kurr mos e dashuroni njeriun qe per juve nuk e ka shkru Zoti ,sepse tere jeten do te ju shoqeroj LOTI....
Registration date : 05/01/2008
Me pa durim pres qe nje dite te takoi.Ti shof syte ,shikimin tend qe alivanos.Permes puthjes ta shijoj embelsine tende,permes ledhatimit ta ndij butesine tende. Nuk po filloi me pickim se i kam gishtat si dana,po e harroj ferkimin qe mos te kallem nga xixat.Nuk po e permendi emrin tend cila je ti antare e ketij forumi qe te endrroi.
kullerka , mos nxito mos e mpuq te parin qe do e takosh.So do veprosh sot, nese mua me takon te parine hahahahah.
Me fal kullerka ishte shaka. Gjithe te mirat.
te_doja
kullerka , mos nxito mos e mpuq te parin qe do e takosh.So do veprosh sot, nese mua me takon te parine hahahahah.
Me fal kullerka ishte shaka. Gjithe te mirat.
te_doja
te_doja- Numri i postimeve : 12
Registration date : 13/09/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi