KAFENEJA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pa Hile Un Ty Te Deshta

Shko poshtė

Pa Hile Un Ty Te Deshta Empty Pa Hile Un Ty Te Deshta

Mesazh  RIneSsa Mon Mar 10, 2008 10:18 am

Agimet e mija dot zen ti qe frymen po ma merr .....
se mua dhe ty do te len flaka do te del....
pa hile un ty te deshta pa hile ta dhash rinin.... pa hile po ti jeton me tradhtin !!!!! Sa leht edhte te genjesh nje femer sa leht eshte te thesh nje zemer ?? i lindur je ti vetem per tradhtij.... knaqu tash se kush je un ty te pash shum mir`?? knaqu tash mos ke dert qe un e kam veshtir......
ti krenar tani po ndjehesh sikur luften ta kesh fituar .... por gjithmon ne jet dot jesh i mallkuarrrrrr:.......-- :'(

Poezi-Nr2
shko nese gjen me mir prej tash ti je i lir shum fat te uroj un ty.....
mbaje mend se kjo bot keshtu e ka edhe ti dot te qash nat dhe dit...
shkooo ti mos me beso vetem dhimbje me dhurove mua ti ne ket jet.... sme duhen me as lot gjdo gje qe kam bere per ty ka cen e kote,,,,,.....?????? :'(

Poezi-Nr3

E gjith jeta ime me pas qen nje pen se ty do te takoja por asnje her nuk kam besuar se kjo nate do te na ndaj....
do na largojjj,.,,? tash me kot mundohem tet harroj kur smundem jo nuk mundem pa ty nuk mundem te jetoj ti je djelli im qe perendon oho...
tash me mundon me heshtja dot sdot kem pran me at qe dua....
me shikon me syt me lot me kupton edin qe vuaj.....

Poezi-Nr4
Me mungon gjysma e jetes ime dhe nuk jam e persosur kush e di te me tregoj se ku ndodhet ku....
sa mungon ne makinen time nje njeri qe nuk e kam buzet e tua me ngushtllim qe te me thot ty te dua dhe nje dor qe me prek shum her....
dhe mos kujtoni se ne jet kjo zemra ime dot kerkoj si shum.... kerkoj nje tjeter te me puth e te me doj si e dua un....
se jeta iken iken ik si duket jeta vetem shkon nga kjo jet un dua nje person qe me don shum.....
me mungonn gjysma endres ime me mungon nje dor e but te me mbuloj kur jam zbuluar te me sjell nje mirmengjes dhe kafe ne shtrat....
te me flas thjesht ne gjuhen time te me dashuron e te harroj zemren ime po ta dini nuk kerkoj gjysmen e ksaj bote se dhe botes gjysma vetes i mungon.......
RIneSsa
RIneSsa

Numri i postimeve : 13
Registration date : 21/02/2008

http://www.Kafeneja.de

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi